Produceer je eigen muziek!

Samen met je docent ga je aan de slag om een muziekproductie te maken. Een basis waaronder kennismaking met muziekprogramma’s, sound design, arrangementen, mixen en masteren. We gaan op zoek naar de sound die jij tof vindt en wat is ervoor nodig om deze sound te maken. We gaan ons o.a. verdiepen in onderwerpen als synthese, layering, compositie, beats, drums & percussie, mixen etc. om zo jouw sound te maken.

Alle professionals produceren hits op een laptop al vliegend over de aardbol. Dus, wat heb je nou eigenlijk nodig om te beginnen met het produceren van elektronische muziek.

De laptop/computer is vereist om muziekproductiesoftware op te draaien ook wel bekend als DAW (digital audio workstation).

Tijdens een gratis proefles ontdek je samen met de docent wat je kunt en krijg je een gratis softwarepakket voor 30 dagen mee. Meld je dus nu aan voor een gratis proefles en maak kennis met Beat it en de elektronisch muziekproductie wereld. Als je na de proefles besluit om verder te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen. Dit kan zowel in onze muziekschool als online bij je thuis!!!

De lessen zijn geschikt vanaf 12 jaar en ouder. 

Schrijf je hier in