Beat it Muziekeducatie biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het onderwijs. Wat kan muziek inhouden? Denk o.a. aan spelend leren, componeren (creëren), improviseren, presenteren, zingen, bewegen, muzikale interactie en muzikale communicatie. Maar ook aan swingen, showen, alle trillingen in je lijf voelen en muziek maken met je omgeving (voorwerpen, gebouwen, etenswaren, enz.). De docenten van Beat it hebben ervaring met het werken vanuit De Cultuurloper. In de lessen komen de drie culturele competenties (onderzoeken, creëren en reflecteren) aan bod. Hiervoor gebruiken we verschillende werkvormen, die tevens het coöperatief werken stimuleren.

We kijken samen met de school naar de ambities en wensen. Van daaruit ontwikkelen we samen met de school een project of scholing passend bij de school, uitgaande van de kerndoelen muziek van het SLO. Meer muziek in de klas, maakt het naar school gaan voor kinderen nog leuker!

Wij staan voor kwaliteit, korte lijnen en no nonsens. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via francis@beatitmuziekeducatie.nl of mariska@beatitmuziekeducatie.nl.