Ben je ook al vaak gaan zwemmen of bowlen met je kinderfeestje? Boek dan nu een kinderfeestje bij Beat it Muziekeducatie!

We hebben diverse arrangementen, maar ook eventuele wensen zijn zeker bespreekbaar.

Wat houdt een kinderfeestje bij Beat it Muziekeducatie in?
Bij ieder arrangement gaan de kinderen 45 minuten, onder begeleiding van één van onze docenten, aan de slag met slagwerk of zang. Na afloop krijgen alle kinderen een zakje chips.

Welke arrangementen bieden wij aan?
Arrangement Samba:
De kinderen gaan aan de slag met diverse samba instrumenten. Verschillende ritme’s worden geleerd en solo’s volgen elkaar rakelings op. Op het eind is er een heus muziekstuk ontstaan.

Arrangement Show:
Tijdens het arrangement show studeren we met de kinderen een showact in op bijvoorbeeld olietonnen, emmers en bezems.
Naast eigen ritmes maken we hier vaak gebruik van begeleidingsmuziek zodat het showeffect alleen maar groter wordt. Het is een spectaculaire activiteit en ook leuk voor een eventuele opname of presentatie.

Arrangement Djembé:
De kinderen maken kennis met dit prachtige Afrikaanse instrument. We starten met een stukje uitleg en techniek, vervolgens gaan de kinderen zelf interactief aan de slag. Ook hier is op het einde een heus muziekstuk ontstaan.

Arrangement Boomwhackers:
Ken je ze niet? Boomwhackers zijn melodieus gestemde buizen, hier kunnen we dus een melodie mee spelen.
Iedere deelnemer krijgt 1 of 2 buizen en speelt hiermee dus één of twee tonen. Zo kunnen we zorgen dat we aan het einde van het kinderfeestje een leuke melodie hebben en dus ook hier ontstaat een heus muziekstuk.

Arrangement Zang:
Vind je het leuker om te zingen? Heb je altijd al je idool willen imiteren? En wil je leren hoe je het beste samen kunt zingen of bijvoorbeeld in canon? Ook dit is mogelijk bij de kinderfeestjes van Beat it. Het is geen probleem wanneer de kinderen nog geen zangervaring hebben, dit arrangement is voor iedereen toegankelijk.

Kosten
Het minimaal aantal deelnemers voor een kinderfeestje is 8 deelnemers.
Bij 8 t/m 12 deelnemers zijn de kosten €150,- per arrangement (ex. reiskosten)
Bij 13 t/m 20 deelnemers zijn de kosten €200,- per arrangement (ex. reiskosten)

Is er geen mogelijkheid om het kinderfeestje op je eigen locatie plaats te laten vinden, geen probleem. Voor een kleine meerprijs kunnen we een locatie omgeving Veghel regelen.

Voor reservering of meer informatie kunt u contact opnemen met ons via francis@beatitmuziekeducatie.nl.